SiteStudio | Web Design | Creare siteuri | Blog-uri | Magazin online Website

SiteStudio | Web Design | Creare siteuri

Tranzactiile in mediul online au castigat un procent enorm in piata, iar cunoasterea brandului, deasemenea.

Iti doresti ca o noua nisa de clienti din ce in ce mai vasta sa fie in portofoliul tau ?

Atunci hai sa trecem la treaba! Noi iti cream website-uri de prezentare, site de portofoliu, magazin online, blog cu design personalizat in functie de nevoile tale. Toate acestea urmand sa iti genereze succesul si sa iti ofere noi tranzactii.

Tine pasul cu inovatia si alege sa iti upgradezi business-ul! Nu ezita sa ne contactezi prin email, telefon sau formular de contact.

gazduire

Gazduire Website

Website-ul o sa fie gazduit de catre un server dedicat. Colaboram numai cu profesionisti in domeniu ce ofera servicii de cea mai inalta calitate.

Domeniu

Te ajutam sa iti gasesti domeniul dorit. Un nume de domeniu usor de retinut dar cu impact este primul pas ca website-ul tau sa fie usor de gasit.

Certificat SSL

Certificatul SSL este un document electronic care autentifica identitatea website-ului si cripteaza datele transmise intre browser-ul web al vizitatorului si serverul web.

creare logo

Creare logo

Un logo, este un element grafic folosit pentru indentificarea unei firme, a unui produs, a unei organizatii, a unui eveniment, etc. realizat cu scopul de a retine mai usor brandul cu care este asociat.

Website Receptiv

Website-ul dumneavoastra va arata excelent indiferent de dispozitivul de pe care va fi accesat. Fie ca este desktop, laptop, tableta sau telefon mobil.

Optimizare SEO

Optimizam website-ul ca acesta a fie pozitionat cat mai sus in motoarele de cautare.

Politica GDPR

GDPR este un regulament al Uniunii Europene privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestora.

Suport

Asiguram support 24/7 pentru website-ul dumneavostra. O sa fie intotdeauna pregatita o persoana pentru a va raspunde la intrebari.

Contact

    Scroll to Top